top of page

KLASSISK MASSASJE

Klassisk massasje er en behandlingsform som bidrar til å løse opp spenninger som for eksempel kan oppstå ved kroppslige skader, dårlig arbeidsstilling, feilbelastning, anstrengelse og/eller følelsesmessige årsaker som for eksempel stress. Slike spenninger setter seg i kroppen og kan gi plager, symptomer og ubehag, for eksempel smerter i rygg, hode, skuldre, nakke, hofter og knær.

Behandlingsmetode

Utøves ved rytmisk, målrettet knaing og strekking av muskler. Massasjen gjør musklene smidigere og mer elastiske, påvirker lymfe-/blodsirkulasjonen og hormonsystemet. Massasjen virker på hele kroppen.

​BINDEVEVSMASSASJE

20% av kroppen vår består av bindevev. Bindevevet er en del av kroppens transportsystem for bla. veske, hormoner og immunforsvar.
Ved blokkeringer og sirkulasjonssvikt vil det ofte bli smerter i ledd og muskler.
Bindevevsmassasje er en massasje teknikk som går dypt i vevet. Slaggstoffer transporteres og ny frisk sirkulasjon kan oppstå, noe som vil gi økt velvære og sirkulasjon i kroppen.

Bindevevs behandling vil ofte gi raske resultater og gi en kropp som igjen føles mer levende, mobil og med økte energilagre.

 

Du vil kunne oppleve mer overskudd gjennom økt velvære og mindre stress i systemet.

Bindevevsmassasje er en unik vitenskapelig forskningsbasert massasjemetode utarbeidet i tyskland av Elisabeth Dicke i 1929.

AKUPUNKTUR

Ordet akupunktur kommer av de latinske ordene acus, som betyr nål/spiss, og punktur, som betyr punktere/stikke. Kineserne kaller det Zhen Jiu som betyr nåling og varming. Akupunktur har eksistert som behandlingsmetode i over 2000 år.Akupunktur er en terapiform hvor det settes tynne nåler i spesifikke punkter langs kroppens meridianer (meridianer er kroppens energibaner) som går på langs av, og rundt kroppen. Så lenge energien, på kinesisk kalt “Qi” får flyte fritt uten blokkeringer i energibanene, har vi god helse. Hvis energiflyten blir forstyrret eller at det av en eller annen grunn oppstår ubalanse, kan det resultere i smerte og/eller sykdom. Ved å stimulere de rette punktene regulerer akupunktøren Qi, og helsen gjenopprettes ved at kroppen igjen er i stand til å lege seg selv. Hva akupunktur hjelper mot kan du lese mer om her.Her er en link mer mer informasjon om selve behandlingen (kilde Akupunkturforeningen)

KOPPING

Kopping går ut på å sette vakumkopper på huden. Huden blir da sugd opp inne i koppen. Friskt oksygenrikt blod strømmer så til det oppsugde punktet og huden blir rød. Hensikten med kopping er å øke blodgjennomstrømmingen og tilføre punktet friskt blod.

Kopping blir gjerne kombinert med massasje og akupunktur, og er en del av behandlingen innen tradisjonell kinesisk medisin (TKM). Ved koppingmassasje blir kopper flyttet omkring på huden i bestemte bevegelser og rotasjoner. Selve behandlinga kan være ubehagelig eller til og med smertefull. Sugemerka etter koppene kan være ømme i noen dager etter hver behandling. Under og etter behandling er det ikke uvanlig at klientene blir trøtte eller emosjonelle.

 

 

RING I DAG 

930 38 936

bottom of page